Smeštaj Rajićeva Beograd
LOKACIJA

LOKACIJA SMEŠTAJA U CENTRU GRADA

Maison Royale

Smeštaj Maison Royale nalazi se u Knez Mihailovoj ulici, jednoj od najlepših ulica našeg grada. Uživaćete u predivnoj arhitekturi zgrada koje krase glavnu ulicu koje su izgrađene tokom 19. veka od strane najuticajnijih i najbogatijih porodica iz političkog i trgovačkog života Beograda.

Danas, ova ulica predstavlja turistički centar grada koji obiluje brojnim restoranima, barovima, prodavnicama i turističkim atrakcijama.

Smeštaj Rajićeva Knez Mihailova Beograd
SHOOPING CENTER

RAJIĆEVA

Ako želite da idete u kupovinu, ne brinite jer se odmah pored smeštaja nalazi Rajićeva Shopping Center sa velikim brojem domaćih i stanih brendova.

TVRĐAVA - PARK

KALEMEGDAN

Na samo par koraka od smeštaja nalazi se ulaz u predivan tvrdjava-park Kalemegdan. Šetnja ovim parkom će vam sigurno ostati dugo u sećanju jer istoriju grada možete videti na svakom koraku, a pogled na ušće dve reke i ostatak Beograda je oćaravajuć.

Smeštaj na Kalemegdanu u blizini Kalemegdana
Smeštaj blizu kafane Znak Pitanja
KAFANA

ZNAK PITANJA

Samo 300 metara od smeštaja nalazi se najstariju kafanu u Beogradu. Ne propustite priliku da probajte rakiju, srpsko nacionalno piće i delikatese naše kuhinje kao što su ajvar, čevapi, gibanica. Sigurni smo da ćete uživati.

BEOGRAD

PROMENADA

Ako želite da popijete piće sa poglednom na reku Dunav, probate raznovrsnu internacionalnu kuhinju ili prosto samo osetite čari noćnog života Beograda, Promenada je idealno mesto. Na sam 500 metara od smeštaja nalaze se brojni restorani i barovi koji nude bogat dnevni i noćni program.

Smeštaj blizu beogradske promenade
Smeštaj centar Beograda
HRAM

SVETOG SAVE

Kao što Instanbul ima Aja Sofiju, a Rim Baziliku Svetog Petra, tako je i Beograd ponosan na Hram Svetog Save, jedan od najveći pravoslavni hramova na svetu. Hram krasi 18 pozlaćenih krstova, a dekoracija podruma hrama ostaviće vas bez daha. Hram je udaljen 2.8 km od smeštaja.

BEOGRAD

ADA CIGANLIJA

Na 9 km od smeštaja nalazi se poluostrvo Ada Ciganlija gde možete naći preko 50 različitih sportskih terena, kupati se i sunčati tokom leta, voziti bicikl ili jednostavno uživaju u nekom od kafića koji su smešteni odmah pored plaže. Otvorena je za posetioce tokom cele godine.

Ada Ciganlija Beograd
Smeštaj blizu Narodnog pozorišta u Beogradu
BEOGRAD

KULTURNA SCENA

U Knez Mihailovoj ali i okolnim ulicama možete pronaći brojne umetničke galerije. U blizini su i Etnografski muzej, Kulturni centar Beograda i Beogradska filharmonija, a na samo 1.6 km od smeštaja nalazi se i Narodno pozorište Beograda. Vaše je samo da izaberete.

REZERVIŠITE SOBU VEĆ SAD!