Sobe u centru grada u Beogradu
Sobe

SOBE KNEZ MIHAILOVA CENTAR GRADA

MAISON ROYALE

Naše sobe su pažljivo izdizajnirane da vam pruže pun osećaj udobnosti i komfora. Svaka soba ima svoj osobni dizajnerski pečat i nudi vam sve pogodnosti poput vrhunski udobnog kreveta, TV sa kablovskim kanalima, besplatan Wi-Fi, privatno kupatilo sa fenom, besplatne toaletne potrepštine, min-bar, radni sto, klima uređaj i garderober. Uz sve nabrojano, tu je i fantastičan pogled na glavnu turističku ulicu grada Beograda. Ipak nemojte se brinuti, sobe imaju izvrsnu zvučnu izolaciju koja će vas zaštiti od gradske buke i pružiće vam potreban mir tokom celokupnog boravka.

PARKING
Smeštaj poseduje nekoliko parking mesta u garaži TC Rajićeva. Broj parking mesta je ograničen i obavezna je rezervacija. Cena parkinga je 20 EUR po danu. Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate.
PET FRIENDLY
Maison Royale Beograd zna koliko su vam važni vaši kućni ljubimci i zato nemojte oklevati da ih povedete sa sobom jer je naš smeštaj pet friendly.
DORUČAK
Uz dodatnu naplatu, doručak će vas čekati svakog dana u Boutique restoranu koji se nalazi u prizemlju zgrade na nivou a la carte meni. Usluge našeg smeštaja možete koristiti i bez obedovanja u njemu. Idealna lokacija smeštaja nudi vam veliki izbor barova i restorana u kojima možete uživati tokom dana i večeri.
PREVOZ OD/DO AERODOMA
Prevoz od/do aerodoma se naplaćuje. Uz rezervaciju sobe možete naručiti prevoz od/do aerodroma i mi ćemo se pobrinuti za vašu udobnu vožnju.
OPŠTE
U prostorijama našeg smeštaja nije dozvoljeno pušenje. Dodatne pogodnosti su besplatan Wi-Fi, sef, kao i recepcija koja vam stoji na raspolaganju tokom celog dana i noći.
REZERVIŠITE SOBU VEĆ SAD!